NL.DOET 2016 zaterdag 12 maart

Zaterdag 12 maart doet STAJ voor de 4e keer mee met NL.DOET. Zo'n 10 vrijwilligers gaan aan de slag met de buitenkant van het honk en de container. En aan het eind van de dag kunnen we op de eigen gemaakte picknickbank zitten!!!Ook wethouder Hans Broekhuizen komt een handje helpen.
Middelpunt Bericht - Proud to be Fout!08 oktober 2012
Voor de meeste jongeren uit Akkrum ligt het laatste festiviteit van het seizoen 2011-2012 (STAJ Summerbreak) op zaterdag 14 juli nog fris in het geheugen. Toch heeft STAJ daarmee officieel de zomer ingeluid, en de vaste zomerstop van 2 maanden ingelast. Inmiddels is STAJ vanaf half september weer geopend op de donderdag, vrijdag- en zaterdagavond! Na de spetterende afsluiting van een mooi seizoen met STAJ Summerbreak, wil STAJ het nieuwe seizoen met dezelfde gezelligheid inluiden met het themafeest ”Proud to be Fout” a.s. vrijdag 12 oktober! Het DJ-duo Partyros gaan er vanaf 20:00 voor zorgen dat STAJ ouderwets ”FOUT” uit zijn dak gaat! Ook wordt er bij de entree aan iedereen een lot verstrekt waarmee je kans maakt op een prijs!! Natuurlijk worden er weer foto’s gemaakt die zijn terug te vinden op www.STAJ.nl. Het belooft weer een topavond te worden, dus zorg dat je erbij bent!! Oja,.. De dresscode is natuurlijk FOUT! TOT VRIJDAG!!! ;-)

Staj Start14 september 2012
Het Staj jeugdhonk seizoen is weer begonnen! Een ongelofelijk begin van het nieuwe seizoen. De drukte was zowel vrijdag als zaterdag ongekend. Volgende week is Staj weer volledig open en hopen we deze aantallen weer aan te trekken. Ook dit seizoen zal Staj zich weer volledig inzetten voor het nieuwe gebouw, het dorp en natuurlijk de jeugd!
Alle vrijwilligers die dit jaar door gaan zullen zich weer volledig inzetten om het jeugd op volle toeren te regelen, te verbeteren en natuurlijk te benutten!. Grandioos! Vorig jaar heeft het jeugd veel succes gehad met onder andere het Staj Kids event, de Omrop Fryslan uitzendingen van 'Doch et foar dyn doarp' en de vele succesvolle feesten die doorgaand in het jaar zijn gehouden. 
Dit seizoen willen wij proberen de financiën voor het nieuwe jeugdhonk rond te krijgen. Het is een hoge uitdaging, maar met de inzet en toewijding die er tot heden getoond is moet dit te halen zijn. 

Al met al een zeer sterke aftrap voor het seizoen 2012-2013! 

SPETTERENDE STAJ SUMMERBREAK!14 juli 2012

Op zaterdag 14 juli van 16:00 – 01:00 uur heeft STAJ officieel de zomer van 2012 ingeluid op een creatieve wijze. Omdat het STAJ tijdens de zomervakantie de deuren sluit, betekende dit voor de jeugd van 16+ voorlopig het laatste feest namens STAJ. Daarom heeft de Activiteitencommissie “STAJ Summerbreak” groter en unieker aangepakt dan anders, en zeker niet zonder succes! Zoals beloofd op de uitgebrachte GIGA posters van “STAJ Summerbreak” werd de jeugd o.a. voorzien van een zwembad, bikini-bar, X-treme Summer DJ’s en een verkoelende binnendouche! Dankzij de gehuurde audio-set heeft iedereen in het zomers versierde jeugdhonk met topkwaliteit licht&geluid kunnen feesten!! Dit is een GROOT succes gebleken, en ook zeker voor herhaling vatbaar! Houd de website/Twitter/Facebook van STAJ in de gaten voor de laatste nieuwtjes in en rondom STAJ, én wanneer het natuurlijk weer open zal zijn! PartyPics staan al in het fotoalbum!


Meidensoos in STAJ Akkrum groot succes!!29 april 2012
Zondag 29 april was het zover. De eerst meidensoos in het jeugdhonk van STAJ. Maar liefst 14 meiden waren van de partij om met z’n allen van een gezellige High Tea te genieten. De meiden mochten zelf cup cakes versieren en een eigen etagère maken van oude kopjes, schotels en borden. Deze werd opgeleukt met verf en versieringen. Aan het eind van de middag werd er met z’n allen lekker thee gedronken en gesnoept van de cup cakes. Gemist? Niet getreurd! Kijk gelijk wanneer de volgende meidensoos is georganiseerd!


Tienersoos16 april 2012

Niets te doen voor tieners in Akkrum? NIET WAAR! Iedere 3e Zaterdag van de maand van 20.00 tot 23.00 uur, is er Tienersoos in het jeugdhonk van STAJ in Akkrum. Deze avond is alleen voor Tieners vanaf groep 8 tot 15 jaar. Een groep vrijwilligers zorgen er voor dat er die avond leuke activiteiten zijn georganiseerd voor tieners. Er is absoluut geen alcohol en er mag niet gerookt worden. Bovendien zijn de activiteiten helemaal gratis. Tieners kunnen ook zelf met ideeën komen voor een leuke Tieneravond of als ze het leuk vinden zelf mee helpen met de activiteiten te organiseren.Kom gewoon eens langs en om te kijken hoe gezellig het is!


De volgende Tienersoos data's zijn:

  • Zaterdag 21 April - Game en Spel-avond
  • Zaterdag 19 Mei - Beach party
  • Zaterdag 16 Juni - Brugpiepertraining
  • Zaterdag 21 Juni - Eindfeest groep 8


Houd ook de posters flyers en natuurlijk deze website in de gaten!


Sponsorloop Familie Samadi24 maart 2012

Op zaterdag 24 maart vond er in Akkrum een sponsorloop plaats. De opbrengst van deze sponsorloop was bedoeld de familie Samadi financieel bij te staan in de strijd tegen de uitzetting.  De sponsorloop werd georganiseerd door een actiecomité van bezorgde ouders.Veel leerlingen van de BTS Akkrum deden aan de sponsorloop mee.

Midden in Akkrum was een parcours van circa 400 meter lengte afgezet. Hier moesten de leerlingen zoveel mogelijk rondjes zien te rennen om daarmee het sponsorbedrag dat zij konden innen zo hoog mogelijk te maken. Na iedere ronde werd op een stempelkaart een stempel gezet.

Er stond veel publiek langs het parcours en de Harmoniekapel zorgde voor een gezellige sfeer.

Vrijwilligers van STAJ stonden langs het parcours om alles in goede banen te leiden. Op de Tsjerkebleek werd koffie/thee met iets lekkers verkocht en ook de opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan de actie.

Later die dag is deze actie ook nog op televisie geweest. Namelijk bij Omrop Fryslân; tijdens deze uitzending zijn de STAJ Vrijwilligers Amber en Nathalie nog in beeld geweest.


NL-Doet dag17 maart 2012
Op 17 Maart 2012 was de jaarlijkse NL-Doet dag weer.

Op deze dag zetten vrijwilligers door het hele land zich in om Nederland een stukje schoner te maken. Ook in Akkrum staken een hoop mensen de handen uit de mouwen zo ook door de vrijwilligers van het STAJ.

Op de foto kun je zien hoe Johan, Carlo en Sven op de “U.T. Wei” de bosjes in sprongen met hun prikstokken en vuilniszakken op jacht naar zwerfafval.

STAJ Kids Event02 maart 2012
Bijna 200 kinderen hebben zich op 2 maart helemaal uit kunnen leven op het STAJ Kids Event in de Sporthal van Akkrum. Op deze vrijdag in de voorjaarvakantie heeft het jongerenwerk van STAJ Akkrum i.s.m. de Sporthal, het sportcafé, de voetbal, volleybal en kerk gezorgd dat kinderen in de leeftijd van 2 tot 16 jaar een dag lang konden spelen op de vele springkussens van JUMP verhuur, zoals de Happende Krokodil, Supersurvival, Jungelrun en de Rodeo stier. Ook werden er wedstrijdjes gespeeld in de Panakooi. Voor alle kinderen was er een suikerspin na afloop. Zo’n 30 jongeren van STAJ en uit het dorp hebben deze dag zich vrijwillig ingezet om er een groot feest van te maken. En dat is zeker gelukt, het was een groot succes en voor herhaling vatbaar. Het evenement is gesponsord door het jongerenfonds Pekoenja. De foto's staan reeds in het fotoalbum.

Website STAJ vernieuwd01 maart 2012
Ja, inderdaad...

Zoals je kan zien heeft het STAJ vanaf nu een nieuwe website.
Deze website is zo actief mogelijk zodat jij en de rest altijd op de hoogte zijn. Wil je weten wanneer er een leuk feest of activiteit is? Dan kijk je gewoon even in de agenda.
Heb je een vraag of een opmerking? Of misschien wel een klacht? Dan kun je contact met ons opnemen op de contact pagina. Natuurlijk zijn de party-pics ook weer gewoon te vinden op de website. Ook zal de nieuwspagina (waar je nu op kijkt) bijgehouden worden en hierop worden al het nieuws wat over het STAJ gaat geplaatst.Kortom, met deze nieuwe website kunnen we alle informatie veel sneller verspreiden, bijna alle vragen beantwoorden, en het is ook gewoon leuk om op deze nieuwe website rond te kijken.


<< Vorige |