Commissies

De organisatie van STAJ bestaat volledig uit vrijwilligers. Met een ploeg van circa 15 enthousiaste jongere en volwassen vrijwilligers is STAJ nu al 20 jaar een constante factor binnen het dorp Akkrum/Nes en de gemeente Heerenveen.

Deze vrijwilligers zijn opgedeeld in diverse commissies en elke vrijwilliger heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. STAJ werkt met de volgende commissies:

 • Bestuur:
  Het bestuur van STAJ bestaat uit Mardjantie Kneefel (voorzitter), Jan Vledder (penningmeester), Deirdre Fokkinga(alg. lid), Tjerk Wassenaar (alg. lid) Sybrichje Muskens (barcoördinator) en Lisanne Litzouw (activiteitencoördinator). Het bestuur houdt zich bezig met de organisatie, het beleid en de visie van STAJ m.b.t. jongerenwerk. Daarnaast draagt het bestuur zorg over de commissies, financiën, vergunningen, werven van jongerenfondsen en de wet- en regelgeving van STAJ. Op dit moment heeft STAJ een vacature als algemeen bestuurslid. Ben jij, of ken jij een geschikt iemand voor een bestuursfunctie binnen STAJ? Ga naar contact om je aan te melden als bestuurslid.
 • Tienercommissie: zorgt voor 2 wekelijkse activiteiten voor 12 tot 15 jarigen op zaterdagavond in STAJ, in overleg en afgestemd op de doelgroep. Coördinator en contactpersoon is Deirdre Fokkinga. Ga naar contact om je aan te melden als vrijwilliger.
 • Kluscommissie:
  Deze commissie zorgt ervoor dat STAJ onderhouden wordt op het gebied van gebouw en inrichting, en het terrein buiten. Ben jij enigszins technisch onderlegt en wil jij ons helpen?
 • Feestcommissie:
  Deze commissie organiseert alle feesten en activiteiten van STAJ. De Feestcommissie is ondernemend, creatief en samenwerkend. Coördinator en contactpersoon is Lisanne Litzouw. Ga naar contact om je aan te melden als vrijwilliger.
 • Kascommissie:
  Deze commissie zorgt ervoor dat de kas op geopende dagen klaarligt zodat de barvrijwilligers van die avond deze kunnen ophalen als ze STAJ openen. Daarbij zorgt de kascommissie voor voldoende voorraad. Kasbeheerder is Paul Muskens.
 • Barcommissie:
  Deze commissie zorgt ervoor dat het jeugdhonk geopend is en dat er mensen achter de bar staan. Zij openen aan het begin van de avond en sluiten aan het einde weer af. Hierbij zorgen ze ervoor dat het schoon en netjes blijft. Ook zorgt de barcommissie er voor dat de jongeren zich aan de regels houden en dat het gezellig is. Onze barvrijwilligers zijn sociaal, verantwoordelijk, en staan stevig in de schoenen. Voel jij er iets voor om onze barcrew te versterken? Coördinator en contactpersoon is Sybrichje Muskens. Ga naar contact om je aan te melden als barvrijwilliger.
 • Websitecommissie:
  Deze bestuur van STAJ beheert de website en zorgt dat er geen fouten op de site zitten. Mardjantie Kneefel is contactpersoon m.b.t. de website. Op en aanmerkingen kun je melden via het contactformulier.

Ga naar Contact om meer informatie op te vragen of om je aan te melden als vrijwillig(st)er.